Nieuws

Babbels liveNieuws

Aanvragen foodstands en bands Babbels Live

12 januari 2017

Via de mail en social media krijgen we heel veel aanvragen van mensen die graag met een foodstand op het festival willen komen staan of een band willen voorstellen. We werken al 3 jaar, naar volle tevredenheid, met een grote cateraar die alle hongerige festivalgangers in korte tijd voorziet van een lekker hap. Om die reden houden we het dan ook bij 1 cateraar.

Wat betreft de bands, het gehele programma is al ingevuld dus even een band toevoegen gaat echt niet meer. Vind je dat jouw band volgend jaar écht niet mag ontbreken op het festival stuur dan even een mail met daarin een omschrijving, filmpje en/of foto’s van de band.

Binnenkort houden we bij Babbels een podiumcompetitie waarbij we 1 zanger/zangeres zoeken voor een optreden op de Hollandse Dag. Houd de website en/of facebookpagina van Babbels Live Festival goed in de gaten!

Babbels liveTickets

Babbels Live Festival 2017

Bestel je tickets voor het Babbels Live Festival 2017.

BabbelsNieuwsbrief

Blijf op de hoogte en abonneer je op onze nieuwsbrief.BabbelsFoto's & Video's

Babbels Live 2017

Bekijk de aftermovie's en alle foto's & video's van Babbels Live 2014, 2015, 2016 & 2017.

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”