Nieuws

Babbels Nieuws

Assholes LIVE in Bar Babbels, Krommenie

7 mei 2019

Bar Babbels gaat sluiten. Op 6 juli, om precies te zijn. Baas Ad blijft gelukkig zijn live-evenementen in Krommenie organiseren (Parkpop, BouleVaart), maar de kroeg laat hij gaan. Het einde van Bar Babbels is het einde van een tijdperk, zeker ook voor The Fucking Assholes.

Voor het licht definitief uit gaat… Nog één keer de Assholes LIVE in Babbels. Vrijdag 17 mei. Entree gratis. Kom vroeg. De Assholes trappen af om ongeveer 22.00 uur.

The Fucking Assholes, opgericht in 2003 maar vanaf 2008 een podiumband, speelden voor het eerst in het oude Babbels op 26 september 2009. Bomvol. Publiek dat enorm meedeed. Onvergetelijk dus.

Zo is het daarna altijd gebleven. Elk jaar een keer Babbels: een thuiswedstrijd voor de band. Veel vrienden. Eigenlijk altijd vol.

De Assholes speelden acht keer in het oude Babbels en in januari 2018 vierden ze hun 15e verjaardag met hun eerste show in het níeuwe Babbels. De optelsom is niet zo moeilijk: 17 mei 2019 wordt voor de Assholes hun tiende Babbels-optreden in op de kop af tien jaar, de festivals van Ad niet meegeteld.

Het tiende wordt dus het laatste.

Kom langs. We maken er een gigantisch rockfeest van.

Vrijdag 17 mei om 22:00 uur. Entree Gratis

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”