Nieuws

Babbels Nieuws

Michael Nobbe & John West

7 maart 2018

Dit wordt echt een topavond met niemand minder dan Michael Nobbe en John West live op het podium van Babbels!

Michael Nobbe:
Van Soundmixshow, via Joop van den Ende tot zingende opticien. Michael Nobbe heeft al vele podia belopen en is van alle markten thuis.
Zijn repertoire is enorm uitgebreid, hij is regelmatig te horen op RadioNL en andere bekende radiostations.Door de juiste mix van Engels en Nederlands talig weet Michael er altijd weer de sfeer in te brengen!

Om ongeveer 0:30 uur zal niemand minder dan John West het podium betreden, bekend van oa Toppers in Concert en finalist in Bloed Zweet en Tranen.
John West heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia. Met hits als ‘Jouw blik’, ‘voel je dan niet’ en zijn laatste single ‘wit zwart’ weet hij telkens weer zijn fans te verrassen en heeft hij inmiddels op alle kleine maar ook grote podia gestaan.
Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van de singles ‘lekkerding’ en ‘Blijf bij mij’, duetten welke hij uitbracht met zijn goede vriend en collega Lange Frans.

Kortom een avond die je zeker niet mag missen!

John West treedt ook op tijdens de Hollandse Dag op 9 juni tijdens het Babbels Live Festival Hollandse Dag 


Aanvang: 22:00 uur
Entree: €7,50

Bestel makkelijk en snel je E-tickets online, tevens zijn er kaarten te verkrijgen aan de bar.
Let op vol=vol!

 

facebook

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”