Nieuws

Babbels Nieuws

Cd Release Party The Legendary Hangovers

23 juni 2017

Daar is ie dan! Na jarenlang intensief touren hebben The Legendary Hangovers weer een cd opgenomen. Cowboys From Outer Space heet ie, een prachtig album met 14 knallende tracks.

Op zaterdag 1 juli presenteren deze Space Cowboys de cd in thuishonk Bar Babbels in Krommenie, waar de cd voor slechts 10 euro te verkrijgen is! De entree is gratis.

Tevens zal “The Best Bar Band On This Side Of The Zaan” weer een spetterend optreden weggeven. Enkele gerenommeerde bladen hebben de cd al mogen beluisteren en komen tot de volgende conclusies:

“…een gitaarplaat in de puurste zin van het woord…niet geschikt voor mensen met melkchocoladepralinébenen dus..!” (Onk Ruid van maandblad Hark Het Gras Or Die With Your Boots On)

“…een gejaagde rockplaat die klinkt alsof ze drie kwartier achternagezeten worden door de wolven..!” (Diederik Wafstra van het magazine Hard voor Dieren)

“—get on board in de Helmer Rocket en vlieg mee met deze onvergetelijke reis van de Cowboys From Outer Space….” Wubbo Tietmethaar, maandblad Ruimte Vaart.

Komt dat zien en horen dus allemaal, maar een ding, Watch Out For your Beer!

Paswkol Kiernieter

BabbelsNieuwsbrief

Blijf op de hoogte en abonneer je op onze nieuwsbrief.BabbelsTickets

Babbels Live Festival 2017

Bestel je tickets voor het Babbels Live Festival 2017.

BabbelsFoto's & Video's

Babbels Live 2017

Bekijk de aftermovie's en alle foto's & video's van Babbels Live 2014, 2015, 2016 & 2017.

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”