Nieuws

Babbels Nieuws

Dave, Rik & Jos

29 december 2018

Zangtrio Dave, Rik & Jos beleefde het eerste optreden in maart 2015 op een besloten feest in Assendelft. 

Dit is ook het dorp waar deze 3 mannen, Jos de Ruyter, Dave van der Hoorn en Rik Jansen, vandaan komen. 

Rik en Jos hebben in het verleden al gezamenlijk opgetreden als 2-man’s zangduo. 

Het muzikale verleden van Rik gaat nog verder terug tot in de jaren ’90 toen hij samen met René Bos het duo Plus Minus vormde. 

Dave werd vervolgens bij het nieuw te vormen zangtrio gevraagd vanuit zijn groeiende plaatselijke bekendheid als vertolker van het Nederlandse lied in de plaatselijke café’s en tevens als winnaar van een talentenjacht bij Café Babbels. 

Met Jos als “zingende stukadoor” de vertolker van veel oude rock & roll, Dave met Nederlands repertoire en Rik die daar tussenin manoeuvreert werd de toon gezet. 

Als pure hobbyisten met een professionele inslag zijn de mannen inmiddels een vast gezicht op de kermis Assendelft en het evenement Immer Gerade Aus. 

Een nieuw hoogtepunt in de lijst van optredens zal het evenement Babbels Live 2019 gaan worden. Maar voor het zover is komen ze eerst Babbels nog even op z’n kop zetten!

Wanneer: Zaterdag 2 februari

Aanvang: 22:00 uur
Gratis entree

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”