Nieuws

Babbels Nieuws

De Laatste Babbels Pubquiz!

7 mei 2019

Zijn jullie de slimste? Nou, bewijs het maar!
Trommel je vrienden, buren, familie of collega’s op want voordat Babbels in juli definitief haar deuren sluit organiseren we op ZATERDAG 25 MEI de aller ALLERLAATSTE KEER een geweldige Pubquiz!

Het belooft een gezellige avond te worden met verrassende wendingen, waarin we met teams van max 4 personen tegen elkaar zullen strijden om de beste van de quiz te worden.
Dit alles onder leiding van Quizmasters Joost van de Nes en Denise Bakker!
Natuurlijk zijn er weer mooie prijzen te winnen waaronder tickets voor Babbels Live Festival Hollandse Dag of Babbels Live Festival Zondag!

Kortom, deze quiz mag je als fanatieke pubquizzer absoluut niet missen dus GEEF JE NU OP om je te verzekeren van een plekje. Deelname = gratis!
(team max. 4 pers)

Opgeven kan via info@barbabbels.nl, graag het aantal teamleden, de namen én de Teamnaam vermelden in de mail. Je bent definitief ingeschreven als je een bevestiging hebt ontvangen.

Inloop: 20:00 uur
Start Quiz: 20:30 uur
Gratis entree
Vol=Vol!

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”