Nieuws

Babbels Nieuws

DJ Jean & DJ LaRue

10 november 2018

Bar Babbels en Het Wapen van Assendelft presenteren:

Op zaterdag 15 december organiseren we een te gekke avond speciaal voor de 30 plussers onder ons. Met niemand minder dan DJ Jean en Dj LaRue!
DJ Jean is een naam die onuitwisbare sporen heeft achtergelaten in de nationale en internationale clubscene. Hij is bekend om zijn turntable skills en rebelse levensstijl, maar vooral als toegewijd artiest.
Dj LaRue heeft In de loop der jaren zijn eigen stijl ontwikkeld qua mixen & platenkeuze. Wat zich laat kenmerken door een relaxte
opbouw met deep funky jazzy sounds, om uiteindelijk helemaal uit je plaat te gaan op lekkere dansmuziek. LaRue houdt er van meerdere malen per live-set van stijl te wisselen. Zo blijft hij het publiek verrassen en is het moeilijk stil te blijven staan!

TICKETS: online via de ticketlink in het facebookevenement
https://shop.tickr.io/#/getevents/87898e41f93ec0ba12c6ea3de5b7816e

LET OP!! Voor de snelle beslissers zijn er een zeer beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar voor slechts € 10,- per stuk.

Locatie: Het Wapen van Assendelft
18+

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”