Hoe kom ik op het festival?

Babbels liveHoe kom ik op het festival?

LET OP! Babbels Live 2019 vindt plaats op een nieuwe locatie in Assendelft.

Het festivalterrein ligt op ongeveer een klein half uurtje loopafstand van het station. Vanaf het station rijden er bussen die vlakbij het festivalterrein stopt.

TREIN: Uitstappen op station Krommenie-Assendelft. Vanaf daar is het ongeveer een klein half uurtje lopen. Volg de borden Babbels Live. Kijk van tevoren even op de website van de NS voor de actuele dienstregeling

BUS:   Buurtbus 456 vanaf Station Krommenie-Assendelft en uitstappen bij halte Ambachtslaan. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuutjes lopen. Volg de borden Babbels Live.

AUTO: We adviseren iedereen om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Wil je toch met de auto komen dan adviseren we de auto te parkeren bij station Krommenie/Assendelft op de P&R. Vanaf daar is het ongeveer een klein half uurtje lopen. Volg de borden Babbels Live.

FIETS/BROMMER: Om de overlast voor de buurtbewoners zoveel mogelijk te beperken vragen we je om gebruik te maken van de gratis fietsenstalling. Volg de borden Babbels Live. Fietsen en/of brommers die niet op de daarvoor bestemde plaatsen staan worden verwijderd.

Nieuwe Locatie:
Omloop (zijstraat van de Dorpsstraat)
1566 HR Assendelft

Terrein open: 14:00 uur
Einde Festival: 23:00 uur

BabbelsNieuwsbrief

Blijf op de hoogte en abonneer je op onze nieuwsbrief.BabbelsFoto's & Video's

Babbels Live 2017

Bekijk de aftermovie's en alle foto's & video's van Babbels Live 2014, 2015, 2016 & 2017.