Nieuws

Babbels Nieuws

Koningsdag@ Babbels

29 maart 2019

Koningsdag bij Bar Babbels belooft weer één groot feest te worden voor groot en klein. Gezellige muziek van DJ MeMyself&i, hopelijk een heerlijk zonnetje en heel veel gezellige mensen!

Zoals U inmiddels wel van ons gewend bent is Koningsdag bij Babbels een échte familiedag en worden er overdag volop activiteiten georganiseerd voor de kinderen zoals houten klompjes beschilderen, reuze boter kaas & eieren, 4 springkussens, en er staat een draaimolen voor de allerkleinste bezoekertjes. Ook is clownsduo Fun Schmink van de partij om de kinderen te voorzien van een prachtig geschminkt gezicht. Gratis ijsjes en limonade voor de kids. Alle activiteiten voor de kinderen zijn te vinden op de Vermaningsstraat (het straatje door langs het kerkje)
Op het parkeerterrein tegenover Babbels staat een feesttent met daarin de de bar én de DJ.

Aan de innerlijke mens is ook gedacht, Daily Dog staat met hotdogs en biologische verse friet.

Locatie: Noorderhoofdstraat 48 in Krommenie

Even ter info:

Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte dranken te nuttigen. Bij constatering hiervan zijn wij bevoegd de versnaperingen in beslag te nemen. Aldus de APV van de Gemeente Zaanstad.

Wij schenken geen alcohol beneden de 18 jaar, hierop wordt gecontroleerd!

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”