Nieuws

Babbels Nieuws

Koningsdag@ Babbels

12 april 2018

Koningsdag bij Bar Babbels belooft weer één groot feest te worden voor groot en klein. Gezellige muziek van DJ MeMyself&i, hopelijk een heerlijk zonnetje en heel veel gezellige mensen!

Vele van jullie weten inmiddels wel dat we na de brand bij Babbels van afgelopen 26 november zijn verhuisd naar het oude pand van La Bamba aan de Noorderhoofdstraat 48. De viering van Koningsdag gaat natuurlijk gewoon door maar dan op het nieuwe adres!

Zoals U inmiddels wel van ons gewend bent is Koningsdag bij Babbels een échte familiedag en worden er overdag volop activiteiten georganiseerd voor de kinderen zoals houten klompjes beschilderen, reuze boter kaas & eieren, 4 springkussens, en er staat een draaimolen voor de allerkleinste bezoekertjes. Ook is het clownsduo Jakomiek weer van de partij om de kinderen te voorzien van een prachtig geschminkt gezicht. Gratis ijsjes en limonade voor de kids. Alle activiteiten voor de kinderen zijn te vinden op de Vermaningsstraat (het straatje door langs het kerkje)
Op het parkeerterrein tegenover Babbels staat een feesttent met daarin de de bar én de DJ.

Aan de innerlijke mens is ook gedacht, Snackbar Java staat er met lekkere hamburgers en broodjes beenham en Daily Dog met hotdogs en biologische verse friet.

Locatie: Noorderhoofdstraat 48 in Krommenie

Even ter info:

Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte dranken te nuttigen. Bij constatering hiervan zijn wij bevoegd de versnaperingen in beslag te nemen. Aldus de APV van de Gemeente Zaanstad.

Wij schenken geen alcohol beneden de 18 jaar, hierop wordt gecontroleerd!

facebook

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”