Nieuws

Babbels liveNieuws

Nieuwe locatie Babbels Live Festival 2019!

29 december 2018

Het heeft best even geduurd, maar gelukkig hebben we in samenwerking met de Gemeente Zaanstad een prachtige nieuwe locatie kunnen vinden voor het festival in Zaanstreek -Noord. Babbels Live 2019 wordt gehouden in Assendelft, aan de Omweg, niet ver van de oude locatie vandaan. De Omweg is een zijstraat van de Dorpsstraat in de wijk Saendelft (1e fase)

HOE KOM IK OP HET FESTIVAL?

Het festivalterrein ligt op ongeveer een klein half uurtje loopafstand van het station Krommenie/Assendelft. Vanaf het station rijden er bussen die vlakbij het festivalterrein stopt.

TREIN: Uitstappen op station Krommenie-Assendelft. Vanaf daar is het ongeveer een klein half uurtje lopen. Volg de borden Babbels Live. Kijk van tevoren even op de website van de NS voor de actuele dienstregeling

BUS:   Buurtbus 456 vanaf Station Krommenie-Assendelft en uitstappen bij halte Ambachtslaan. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuutjes lopen. Volg de borden Babbels Live.

AUTO: We adviseren iedereen om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Wil je toch met de auto komen dan adviseren we de auto te parkeren bij station Krommenie/Assendelft op de P&R. Vanaf daar is het ongeveer een klein half uurtje lopen. Volg de borden Babbels Live.

Bestel HIER snel, safe en simpel je tickets!

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”