Over ons

BabbelsOver ons

Bar Babbels heeft op 5 december 1992 zijn deuren geopend, en is al ruim 25 jaar een begrip in de Zaanstreek en ver daarbuiten. We staan mede bekend om de vele evenementen die we jaarlijks organiseren, zoals Koningsdag, (feest voor groot en klein) Parkpop in het Agathepark in Krommenie en het inmiddels welbekende festival  Babbels Live Festival op het voormalige Provily Sportpark aan de Marslaan in Krommenie. Natuurlijk mogen we de maandelijkse Jamsessie op iedere eerste zondag van de maand ook niet vergeten te melden. Zeer regelmatig treden er ook bandjes bij ons op én Nederlandse zangers. Kijk op onze facebookpagina voor alle komende evenementen.

Babbels staat vooral bekend om zijn gezelligheid, leuke muziek en de goede sfeer en saamhorigheid. Babbels is een café waar eigenlijk altijd wel iets te doen is. Regelmatig organiseren we Keezbordtoernooien en darten er diverse groepen op de woensdag, donderdag en vrijdagavond. Kortom voor ieder wat wils!

Na de brand van 26 november 2017 zijn we vanaf 8 december gevestigd aan de Noorderhoofdstraat 48, waar we ooit gevestigd zaten met Cheers.

BabbelsNieuwsbrief

Blijf op de hoogte en abonneer je op onze nieuwsbrief.BabbelsFoto's & Video's

Babbels Live 2017

Bekijk de aftermovie's en alle foto's & video's van Babbels Live 2014, 2015, 2016 & 2017.

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”