Over ons

BabbelsOver ons

Bar Babbels heeft op 5 december 1992 zijn deuren geopend, en is al ruim 20 jaar een begrip in de Zaanstreek en ver daarbuiten. We staan mede bekend om de vele evenementen die we jaarlijks organiseren, zoals Koningsdag, (feest voor groot en klein) Parkpop in het Agathepark in Krommenie wat inmiddels is uitgegroeid tot een écht festival genaamd Babbels Live Festival, en natuurlijk de maandelijkse Jamsessie op iedere eerste zondag van de maand. Ook hebben we elke maand de Shots Night!

Babbels staat vooral bekend om zijn gezelligheid, leuke muziek en de goede sfeer en saamhorigheid. Babbels is een café waar eigenlijk altijd wel iets te doen is. Regelmatig organiseren we Keezbordtoernooien en darten er diverse groepen op de woensdag, donderdag en vrijdagavond. Kortom voor ieder wat wils!

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”