Events

Babbels Events

Park-Jam at Agathepark Krommenie

Datum event: Zaterdag 31 augustus om 14:00 uur Locatie Agathepark te Krommenie

PARKPOP wordt dit jaar PARK-JAM! Al een aantal jaren broedt er een idee om een grote jamsessie te organiseren. En dit jaar gaat het gebeuren. De Park-Jam at Agathepark Krommenie op zaterdag 31 augustus 2019.

Er zijn een aantal bands gevormd, bestaande uit de muzikanten die bekend zijn van de jamsessies in BABBELS met hier en daar een extraatje. Deze bands hebben allemaal een ander muziekgenre meegekregen. Dus zullen we deze dag alle stijlen voorbij horen komen … van pop tot hardrock en van funk tot nederpop.
Met als afsluiter WHAT THE FUNK! Met ook daarin een bekend gezicht van de BABBELS JAM. De feestband bij uitstek! Soul, Disco en Funk, meer feest dan je kunt hebben!

Voor de kinderen is er ook genoeg vertier. Zoals een draaimolen voor de allerkleinste bezoekertjes, springkussens, houten klompjes beschilderen, een Clownsduo voor een prachtig geschminkt gezicht en gratis limonade en ijsjes .
Voor de inwendige mens staat Daily Dog klaar met heerlijke biologische friet, hotdogs en hamburgers.

Bezoekers t/m 15 jaar gratis toegang
Va 16 jaar € 7,50 (neem je legitimatie mee!)
Aanvang 14.00 uur tot 00.00 uur
Locatie: Agathepark, Parklaan in Krommenie
NIX18

Sessieleiding: Linda Overbeeke-de Paauw
Geluid: Addictedtosound Punt NL

LET OP!! Heeft u nog Babbels munten?(groen en zwart) Tijdens de Park-Jam kunnen alleen deze munten nog gebruikt worden. De Babbels Live breekmunten zijn niet meer geldig. (zie onze Babbels Live Huisregels)

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”