Events

Babbels Events

Park-Jam at Agathepark Krommenie

Datum event: Zaterdag 31 augustus om 14:00 uur Locatie Agathepark te Krommenie

PARKPOP wordt dit jaar PARK-JAM! Al een aantal jaren broedt er het idee om een grote jamsessie te organiseren. En dit jaar gaat het gebeuren. De PARK-JAM in het Agathe park in Krommenie op zaterdag 31 augustus 2019.

Er zijn een aantal bandjes gevormd, bestaande uit de muzikanten die bekend zijn van de jamsessies in BABBELS met hier en daar een extraatje.
Deze bandjes hebben allemaal een ander muziekgenre meegekregen. Dus zullen we deze dag alle stijlen voorbij horen komen … van pop tot hardrock en van funk tot nederpop.

Met als afsluiter de band WHAT THE FUNK!
Met ook daarin een bekend gezicht van de BABBELS JAM.

Sessieleiding: Linda Overbeeke-de Paauw
Geluid: Addictedtosound Punt NL

Voor de kinderen is er ook genoeg vertier. Zoals een draaimolen voor de allerkleinste bezoekertjes, springkussens, houten klompjes beschilderen, een Clownsduo voor een prachtig geschminkt gezicht en gratis limonade en ijsjes .

Aan de innerlijke mens is ook gedacht, Daily Dog staat met heerlijke biologische friet en hotdogs.

Bezoekers t/m 15 jaar gratis toegang
Va 16 jaar € 7,50
Locatie: Agathepark, Parklaan in Krommenie
NIX18

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”