Programma Zondag 10 juni 2018

Daniël Kist + Band 15:00 uur - 16:00 uur

Wie is Daniel Kist?
Daniel Kist (26) is een Nederlandstalige singer-songwriter, pianist en zanger uit Den Haag.
Daniel’s tweede EP “Element” is sinds 30 september 2017 uit en kan worden beluisterd op alle streaming platformen waaronder Spotify en Apple Music.
Zijn muziekstijl kan worden omschreven als Nederlandstalige popmuziek met een “boodschap” met invloeden van Bløf, Marco Borsato en Veldhuis & Kemper.

Via the Voice kreeg hij veel bekendheid in Nederland.
Naast eigen werk is Daniel actief op Youtube met een eigen show genaamd “Daniel Presents…”.
Elke donderdag 17:00 komen er twee video’s online: een interview en een muzikale productie met een nieuwe gastartiest.
Gastartiesten die al de revue hebben gepasseerd zijn MAAN, Leonie Meijer, Freek Bartels, Tommie Christiaan en nog veel meer!

Deze singer songwriter gaat met zijn band het theaterfestival tegemoet.
Op 26 mei 2018 is zijn single ”Waarom Zouden We Ons Zorgen Maken” uitgekomen

Waterproof Shampoo 16:45 uur - 17:45 uur

WATERPROOF SHAMPOO treft geen halve maatregelen en dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op z’n kop te zetten. Comfortzones verdwijnen, dansmoves verschijnen. De mannen van Waterproof Shampoo brengen een ramvolle show met zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits, verbluffende medley’s en je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten. Stoere mannen zingen mee met boyband klassiekers en verlegen dames gaan los op de dikste rocknummers. Waterproof Shampoo wisselt in hoog tempo zowel Engelstalige als Nederlandstalige hits af in een dansbare en energieke mix. Nederpop klassiekers, evergreen rockplaten en frisse pop, alles komt voorbij in een show waarin interactie met jou centraal staat. Gitaarsolo’s waarop je uitbundig luchtgitaar kunt spelen, een ritmesessie die elke cel in je lijf wil laten bewegen en aanstekelijk charisma die je laat springen of je leven ervan afhangt. Waterproof Shampoo daagt je uit, NOT A CHANCE YOU WON’T DANCE!

Achtung Babies (U2 tribute from Italy) 18:15 uur - 19:15 uur

Het Italiaanse ACHTUNG BABIES wordt in Europa gezien als dé tribute band van U2.
De band uit Rome is al sinds 1993 actief en speelde reeds verschillende shows in landen als Zwitserland, Turkije, Duitsland en Spanje.
In 2001 speelde de band maar liefst 162 shows!
Chris, Edo, Stefano en Luca spelen een geweldige U2 live set, waarin de liefde voor de muziek van de band uit Ierland centraal staat.
De band speelt niet alleen songs van klassieke albums als ‘The Joshua Tree’ en ‘The Unforgettable Fire’ maar er komen ook songs van ‘Boy’ en ‘War’ voorbij.
Dus voor hen die nooit genoeg krijgen van Bono en consorten: beleef het mee met Achtung Babies.

Bløf 19:45 uur - 20:45 uur

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. BLØF ontving talloze awards en na vele uitverkochte shows en optredens op festivals blijkt de band nog steeds enorm populair. Inmiddels is het album ‘AAN’ verschenen en recent brengt de band de single ‘Zoutelande’ uit: een bijzondere samenwerking met de Vlaamse zangeres Geike Arnaert. Op 10 maart 2018 geeft de band een concert in de Ziggo Dome.

De Dijk 21:15 uur - 22:45 uur

DE DIJK is een Nederlandse band uit Amsterdam, die al sinds begin jaren ’80 Nederlandstalige popmuziek maakt. Hun stijl is te omschrijven als een mix van soul, blues, rock en chanson. De groep is genoemd naar de Amsterdamse Zeedijk.
De band, opgericht in 1981, bracht zijn eerste album uit in 1982. De band kwam voort uit de in 1975 opgerichte Nederlandstalige band Stampei.

Ze treden maar liefst 1,5 uur op, kom en geniet van DE DIJK!!!

DJ Appie de Kikker

De 39 jarige Assendelfste DJ Appie de Kikker is al jaren actief als DJ en is al op veel plaatsen te zien en te horen geweest. Zeker in de regio is het een bekende en graaggeziende Allround DJ.

De ene avond staat deze Assendelfts DJ, als enthousiaste muziekliefhebber te draaien op een chique bruiloft en de volgende avond staat hij weer te springen in een bruisende feesttent met 1500 dampende bezoekers.

Overal krijgt hij de mensen aan het dansen door een goede en gevarieerde muziekkeuze voor jong en oud. Of het nu van 70′s, 80′s of 90′s muziek houdt, van disco, classic rock, Nederlandstalig, Foute hits of van de allernieuwste top40,

De muziekkeuze en de interactie met de mensen vindt Appie de twee belangrijkste factoren voor het slagen van een gezellig feest. Appie de Kikker draait ze allemaal en zorgt voor een feest van herkenning!

Sfeer en beleving zijn niet te koop, maar is wel te creëren.

Babbels Live Kaartverkoop

Babbels Live Festival Info

Babbels Live sponsors