Nieuws

Babbels Nieuws

The Legendary Hangovers

29 april 2019

The Legendary Hangovers spelen op vrijdag 10 mei a.s. voor de laatste keer in Bar Babbels te Krommenie. Jarenlang was deze top saloon van Sherrif Ad de vaste habitat voor de Cowboys From Outer Space. Altijd mochten de gemaskerde drinkebroers er met hun gitaren slingeren en met hun snaren werpen. Gretig vingen de sloeproeiende en beer drinkin’ fanovers de muzikale erupties van het viertal op, onder het toeziend oog van muziekliefhebber Ad de Langos himselfos.

Sherrif Ad de vaste habitat voor de Cowboys From Outer Space. Altijd mochten de gemaskerde drinkebroers er met hun gitaren slingeren en met hun snaren werpen. Gretig vingen de sloeproeiende en beer drinkin’ fanovers de muzikale erupties van het viertal op, onder het toeziend oog van muziekliefhebber Ad de Langos himselfos.

Op 6 juli sluit hij zijn Saloondeuren voorgoed. Kom dus nog 1x naar de wervelende show van Los Legendary Hangoveros in Crom City, de steeds beter wordende posse die klinkt alsof ze achterna gezeten wordt door een horde dolle wolven.
Sloeproeiers van de Huysman, oude KVV 8 en KVV 5 strijders, Cheersgangers, Bauer Ski-Almhangers, Blasters- en Blazersfans, Reuniegangers, Fortunezen, Krommeniedijkers, Oostknollendammers en Fanovers, komt allen nog 1x meegenieten van de hysterische, muzikale mix van punk, rock, country, blues, garagerock, rockabilly, psychobilly, hillbilly, en rock ’n roll!

Vers gepende, eigen tracks als Robot Fucker, Dead Bird, Hillbilly Beer, Never Had An Eskimo en Aloha Girls Taking Away My Blues staan op jullie te wachten, evenals oude klassiekers als Rockabilly Bitch, Watch Out For The Hangovers, Somebody Will en Yeah Yeah Yeah en verlaat Babbels voor de laatste keer met het virus van de weer in zwang geraakte Boogie Disease…je zal er geen spijt van krijgen, het blijft even nazeuren, maar na een week of twee gaat het vanzelf over!!!

Aanvang: 22:00 uur
Gratis entree

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”