Nieuws

Babbels Nieuws

Wil jij als zanger/zangeres optreden op de Hollandse Dag tijdens het Babbels Live Festival?

13 januari 2017

Wil jij als zanger/zangeres optreden op de Hollandse Dag tijdens het Babbels Live Festival? Dat kan! Binnenkort starten we bij Bar Babbels een podiumcompetitie om een selectie te kunnen maken welke artiest een plek gaat krijgen op het podium tijdens Babbels Live.

Wat moet je hiervoor doen?

Meld je aan via contact op de website www.barbabbels.nl met daarin je motivatie waarom juist jij een plek verdient op het podium bij (div artiesten) Heb jij altijd al op het podium willen staan met grote artiesten zoals Jan Smit, Tino Martin, Danny Nicolay, Rob Ronalds enz. dan is dit je kans op een betaald optreden van 20 minuten op het gezelligste festival van de Zaanstreek met ruim 5000 bezoekers.

Selectierondes

Tijdens de selectierondes is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk vrienden/vriendinnen/fans meeneemt die op jou kunnen stemmen. Bij elke besteding van € 5,-  aan de bar ontvang je een munt waarmee je je publieksstem kan uitbrengen op je favoriete artiest. Presenteer jezelf in je mooiste artiestenoutfit want degene met de meeste stemmen, leukste fanclub en het gezelligste repertoire maakt kans op een podiumplaats voor de Hollandse dag.

Professioneel geluid is aanwezig, inclusief technicus, in-ears systeem, monitoren.

Zelf meenemen: orkestbanden op Compact Flash/MD/USB.

#babbelslive #barbabbels #HPSaudio #hollandsedag

BabbelsNieuwsbrief

Blijf op de hoogte en abonneer je op onze nieuwsbrief.BabbelsTickets

Babbels Live Festival 2017

Bestel je tickets voor het Babbels Live Festival 2017.

BabbelsFoto's & Video's

Babbels Live 2017

Bekijk de aftermovie's en alle foto's & video's van Babbels Live 2014, 2015, 2016 & 2017.

Babbels

muziek

Van alle markten thuis

Babbels staat dan ook bekend om zijn gevarieerde muziek. Voor een lekkere gouwe ouwe of een lekker nederlandstalig nummer ben je aan het juiste adres. Maar ook rock en house worden veel gedraaid. Vandaar onze kreet: “The music makes the difference!!!”