Een goede heteluchtoven is onmisbaar in de horecakeuken

Heb je een café, een restaurant of een bistro? Dan hebben we het natuurlijk over verschillende disciplines binnen de horeca. Maar deze disciplines hebben wel overeenkomsten: je kunt er, als gast prima vertoeven. Je neemt er een drankje, je eet een hapje en je hebt een fijne tijd. Als ondernemer moet je dan wel zorgen dat je je spullen op orde hebt. Zo heb je in iedere horeca onderneming stoelen, tafels en (schone!) toiletten nodig. Maar er is meer. Je wilt je gasten het lekkerste eten kunnen aanbieden. En dan moet je keuken daar wel toe in staat zijn. Zo is een goede koelkast onmisbaar maar een goede heteluchtoven ook.

Waarvoor gebruik je een heteluchtoven?

Een heteluchtoven is uitermate geschikt voor het (af-)bakken van brood, taarten en koekjes, maar je kunt er, als je wilt, ook een hele kip of braadstukken in bakken. Veel restaurants hebben een heteluchtoven in de keuken, vooral omdat deze heel gemakkelijk in gebruik zijn en ook nog eens goed schoon te maken. Je zou denken dat je, als je al een pizzaoven hebt staan, je geen heteluchtoven meer nodig hebt. Maar zo'n oven komt altijd weer van pas. Je bakt er "even snel" de broodjes in die je je gasten voorzet zodra ze binnenkomen, je kunt er desserts in maken en zo zijn er nog veel meer toepassingen.

Waar koop je zo'n apparaat?

Het is altijd het fijnst als je één leverancier hebt voor al je benodigdheden. Denk dan niet alleen aan je heteluchtoven, maar ook aan je koelkasten, wijnkoelers en alle keukenaccessoires die je maar nodig hebt. Het is dan fijn om te weten dat er één naam is die je moet onthouden: XXL Horeca. Je vindt hier werkelijk alles dat je maar nodig zou kunnen hebben. En dat is fijn. Je bestelt alles wat je nodig hebt gewoon online. Dat scheelt jou weer een ritje langs veschillende leveranciers.

Is het tijd om de boel aan te pakken?

Na deze drukke, warme, zomer is het misschien nu wel dé tijd om je onderneming eens flink aan te pakken. Je geeft je keuken een deep-clean en haalt daarbij alle apparaten eens goed van de muren en van de vloer. Maar ook je stoelen en tafels kunnen wel wat aandacht gebruiken. Die ene wiebeltafel, dat krakkemikkige stoeltje, daar wil je geen opmerkingen meer over krijgen. Je hoeft echt niet alles te vervangen, met een kleine reparatie is vaak al veel gedoe te verhelpen. Maak daar wel even tijd voor!

Gerelateerd

Recent