Printen niet meer van deze tijd?

Je hoort het tegenwoordig heel veel. Je moet aan mensen onder de 35 niet vragen of ze thuis iets willen uitprinten, want die hebben geen printer thuis. We kunnen het dan waarschijnlijk allemaal wel op werk printen, bij onze ouders of we gaan naar een copyshop. Maar eigenlijk is het ook best wel apart dat we niet meer vaak printen. Ook al leven we in een digitaal tijdperk, niet alles gaat digitaal.

 

Een printer in huis halen

Het is eigenlijk helemaal niet zo’n gek idee om een printer in huis te halen. Of het nut is omdat je voor je studie nog iets moet printen, voor je werk of voor privé. Het komt altijd wel eens voor dat je iets moet printen. En dan is het wel fijn om er eentje in huis te hebben. En weet je wat het ook is, ze hoeven niet gigantisch duur te zijn. Want je hoeft ook niet gelijk een hele professionele in huis te halen, je kan ook een kleintje nemen. Een simpele printer print ook. En vooral wanneer je hem niet vaak gebruikt, hoeft ie ook niet mega uitgebreid te zijn. 

Maar wanneer je een printer gaat aanschaffen, kijk dan ook goed om alvast wat cartridges erbij te kopen. Want zonder inkt kom Jemen printen niet heel ver natuurlijk. En kijk wel goed of je de juiste cartridges hebt. Want voor de ene printer zijn de HP 301 cartridges goed, en voor andere heb je weer andere cartridges nodig. Het heeft natuurlijk ook te maken met het merk waar je printer van is. Want daar moet je natuurlijk ook rekening mee houden. 

 

En het lijkt nu alsof er heel veel bij komt kijken wanneer je een printer gaat kopen. Maar het is allemaal niet zo ingewikkeld als het lijkt. En je moet het ook zien als een investering. En een investering is eigenlijk negen van de tien keer goed. En een printer is dat ook. Maar wil je hem zelf nog niet aanschaffen om bepaalde redenen. Dan is dat natuurlijk ook niet erg. Maar het is ook zo dat je natuurlijk niet altijd bij je ouders kan gaan printen. Het is wel makkelijk, maar of ze daar altijd op zitten te wachten is natuurlijk ook nog de vraag. En om het uiteindelijk allemaal zelf in huis te hebben, dat is natuurlijk ook wel erg fijn. Zelfstandigheid ten top noemen ze dat ook wel, toch? Of houden we dit stukje nog even in het grijze gebied?

Gerelateerd

Recent