HP 903xl inktcartridges van hoogste kwaliteit!

Je wil net iets printen met de HP 903XL, maar het blijkt dat de inkt van de printer leeg is. Originele HP inktcartridges kopen kan dan al snel een dure grap zijn. Hiervoor is er een oplossing bedacht. Namelijk een huismerk multipack met zwart en gekleurd inkt. Vroeger was het zo dat deze huismerk cartridges van mindere kwaliteit waren dan het origineel. Tegenwoordig zijn deze huismerkproducten erg goed ontwikkeld, ze zijn van de hoogste kwaliteit. Bovendien bespaar je ook nog eens geld door te kiezen voor een huismerk variant.

Cartridges met chip

Het wordt aangeraden om huismerk cartridges te kiezen die voorzien zijn van een chip. Met deze chip kan jouw printer direct de geplaatste cartridges herkennen. Zo kan de HP 903XL printer sneller en beter functioneren. Deze chip zorgt er ook voor dat de printer weet dat de juiste inkt kleur op de juiste plek zit. Dit is een erg handig hulpmiddel, omdat je dan zeker weet dat je de cartridges op de juiste plek hebt geplaatst. Verder is het overzichtelijk op de computer te zien hoeveel ml er nog in de cartridges zit. Hiermee kan jij op tijd bepalen, wanneer je weer nieuwe cartridges moet in gaan kopen.

Huismerk boven origineel?

Binnen de handleiding van jouw HP 903XL printer, staat waarschijnlijk dat het verstandiger is om originele HP inktcartridges te gebruiken, maar dat is echter niet waar. Ze proberen je te stimuleren om te blijven kopen bij het originele merk. De huismerk cartridges zijn vaak van gelijkwaardige kwaliteit als je weet bij wat voor winkel je het moet kopen.
De printerfabrikant probeert nog wel eens door middel van printer software updates uit te brengen, zodat jouw printer de huismerk cartridge eigenlijk niet meer herkent. Zo proberen ze de verkoop van huismerk inkt te voorkomen. De cartridge winkels zijn op de hoogte van deze updates en vernieuwen dan ook regelmatig de chips die binnen de cartridges bevinden. Zo blijft jouw printer werken met de goedkopere inkt van dezelfde kwaliteit. 

Bespaar geld

Het kopen van originele HP inktcartridges voor de HP 903XL printer noemen experts vaak duurkoop. Mensen die weinig verstand van hebben, denken dat een huismerk schade brengt aan hun printer en de kwaliteit verminderd. Dit is dus niet helemaal waar, want als je het bij een betrouwbare winkel koopt zal je zien dat de kwaliteit hetzelfde oogt. Bovendien, door meerdere huismerk cartridges aan te schaffen is het mogelijk om staffelkorting te krijgen bij de meeste webshops en winkels. Zo bespaar jij maandelijks of jaarlijks heel veel geld, door het kiezen van huismerk cartridges in plaats van HP inktcartridges!

Gerelateerd

Recent