3x originele date ideeën voor in de zomer

Heb je binnenkort een eerste date, of is het weer eens tijd dat jij en je partner wat leuke dingen met elkaar gaan doen? Lees in deze blog de 3 leukste date ideeën, die ideaal zijn om te doen tijdens de zomer! 

Een sportieve date

Als je op zoekt bent naar een beetje avontuur tijdens je date is het altijd goed om te kiezen voor sportactiviteit. Zeker als je elkaar nog niet kent kan het een goede ijsbreker zijn! De laatste tijd is padel spelen enorm populair en dit is dan ook ideaal voor een eerste (of zoveelste)date, omdat je hierbij super actief bezig bent én een spelletje tegen (of met) elkaar kunt spelen. Padel spelen doe je met z’n vieren of met z’n tweeën en is een combinatie van tennis en squash. Je kunt door het hele land padelbanen huren, en je date uitdagen voor een potje! Heb je zin in een leuke dubbeldate, dan is het ook hartstikke leuk om samen met een ander stel te spelen. 

Kan je allebei nog niet padellen? Dan is het een leuk idee om samen een padel les te nemen. Je kunt de lessen door het hele land nemen, speel bijvoorbeeld padel in Amsterdam-Zuid en neem daar een les op één van de outdoorbanen. Woon je wat zuidelijker? Dan is Padel Den Bosch een goede optie voor je eerste date. 

Zonnige dag? Ga met elkaar picknicken!

In de zomer zijn we vaak gezegend met een lekker zonnetje en dan is er niets fijner dan de dag in de buitenlucht door te brengen. En wat is er nou romantischer dan een picknick met elkaar? Maak een wandeling in de buitenlucht en sluit daarna de dag af met een lekker broodje, wat vers fruit of een zelfgemaakte salade die je hebt meegenomen.
Succes gegarandeerd!

Ga naar een pretpark

Heb je een keertje zin in iets anders dan een avondje uiteten gaan en daarna een film kijken in de bios? Ga met je date een dagje naar het pretpark! Niets is leuker dan samen de spanning delen van een enorme achtbaan, om je vervolgens samen misselijk te eten aan een suikerspin of een bak popcorn.

Gerelateerd

Recent