Dé nieuwe sensatie in Rotterdam: axe throwing!

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten uitjes die je met vrienden of collega’s kan gaan doen. Nu het allemaal weer mogelijk is om met elkaar af te spreken is het dan ook de hoogste tijd om hier gebruik van te maken. Nu het weer mogelijk is kunnen groepen weer op een gezellige wijze tijd met elkaar besteden. Hierdoor is het een optie om veel verschillende uitjes te kiezen om met de groep te doen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om in te zetten op team building, maar ook kan er gekozen worden voor een activiteit waarbij simpelweg even met z’n allen genoten kan worden. Bijlwerpen is hierbij bijvoorbeeld een activiteit die op beide vlakken dat voor elkaar zal krijgen. Hierdoor kan je met collega’s of vrienden een zeer leuk uitje hebben om te genieten van elkaar en van de activiteit. 

 

Axe throwing

Axe throwing is in Nederland nu ook een waar concept aan het worden. Het bijlwerpen is begonnen aan de andere kant van de oceaan. Nadat bijlwerpen in Amerika en Canada steeds bekender werd, is ook Groot-Brittannië begonnen aan deze activiteit. Nu is het dan ook de hoogste tijd dat het ook in Nederland mogelijk is om met een groep te gaan bijlwerpen. Tijdens het bijlwerpen kan je op een veilige manier met een bijl op een doelwit gaan gooien. Het doelwit zal ervoor gaan zorgen dat je per worp een bepaald aantal punten zal krijgen. Op deze manier kan men binnen de groep aan het einde dus kijken wie de meeste punten heeft behaald tijdens het bijlwerpen. Lees meer over Axe Throwing op de website van Axe Throwing om zo alle details te leren over deze fantastische activiteit. 

 

Rotterdam 

In Nederland is het nu dus mogelijk om ook te gaan bijlwerpen. Axe Throwing Rotterdam is hierbij een geweldige optie die zeer goed een uitje voor jouw groep kan gaan organiseren. De activiteit speelt uiteraard een zeer grote rol bij het uitje. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen een leuke tijd zal hebben tijdens de activiteit. Ook na de activiteit kan je een zeer leuke tijd hebben met de groep. Na het bijlwerpen kan je er met de groep dan ook voor kiezen om gezellig een borrel te drinken met z’n allen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een hapje te eten met de gehele groep. Hierdoor maak je van de fantastische activiteit een geweldig uitje waar iedereen nog lang over na zal gaan praten.

Gerelateerd

Recent