De vier leukste zonvakanties!

De camping

Heb je kinderen of neem je graag je tent mee? Dan blijft een camping toch echt een ideale plek om je vakantie te vieren. Camping costa brava biedt alles wat je nodig hebt op een zonvakantie met de tent. Het fijne van een camping is dat je echt veel meer met elkaar bent en je in alle gemakken bent voorzien. Er is nog steeds dat avontuurlijke gevoel door het maken van het eten en dat buiten doen, het slapen in de tent, maar alsnog heb je ook vaak een lekker zwembad en zijn er activiteiten voor kinderen waardoor je ook zelf lekker kan ontspannen terwijl de kinderen met elkaar aan het spelen zijn. Ook kun je heel makkelijk vrienden maken, waardoor de vakantie een groot feest wordt.

Langs de kust

Als je houdt van de zon en het strand, ga dan eens langs de kust trekken. Waarom zou je het bij één strand houden als er ook heel veel andere mooie stranden in de buurt zijn. En wanneer er sprake is van een kust heb je gelukkig meestal ook een hoop stranden. Er is niets fijners dan met de auto langs de kust rijden. Het geeft je een vakantiegevoel en je bent ook nog eens echt bezig. Bovendien zie je een stuk meer plekken dan wanneer je in één plaats blijft. Voornamelijk zie je dat veel mensen kiezen langs de kust te reizen omdat je echt het landschap ziet veranderen.

Met de fiets

Ben je nog nooit op fietsvakantie geweest? Dan is nu het moment om het te gaan overwegen! Zeker wanneer je fietsen leuk vindt om te doen is het een enorme aanrader. Dit heeft alles te maken met hoeveel je buiten bent wanneer je op de fiets zit. Mensen zullen niet zo snel op fietsvakantie gaan omdat ze daardoor niet naar de andere kant van de wereld kunnen. Maar de wereld in de buurt ontdekken is ook een enorm groot avontuur. Het gras is natuurlijk altijd groener aan de andere kant. Met de fiets kun je ook prachtige plekken in de buurt ontdekken en het zal je verbazen hoe ver je kunt met de fiets. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om met de trein ergens heen te gaan en vervolgens met de fiets terug, of andersom natuurlijk! Je bent in beweging, je ziet een hoop dingen die je in de auto of met het vliegtuig niet zo snel zal zien. Weet wel dat je je goed moet voorbereiden als je het gaat doen, neem een goede tent mee en natuurlijk: vergeet geen setje waarmee je je banden kunt plakken!

Gerelateerd

Recent