Een huis leeg laten halen

Als er iemand overleden is, dan moet het huis natuurlijk leeg gehaald worden en dit is vaak te heftig voor familie en vrienden om zelf te doen. Daarom zijn er bedrijven die dit voor je kunnen doen. Zodat je je alleen nog maar druk hoeft te maken om de spullen die je wilt bewaren en wat weg moet.

 

Mogelijke service 

Er zijn natuurlijk een aantal services die ze bij dit soort bedrijven aanbieden. Om ervoor te zorgen dat je je nergens druk over hoeft te maken. Het opruimen van alles eigendommen is natuurlijk onderdeel van deze service. Daarnaast het schoonmaken van alle kamers. Hierbij hoort ook vloerbedekking en trapbekleding verwijderen als dit om wat voor reden dan ook vies is geworden. Het huis wordt standaard bezemschoon opgeleverd, maar extra schoonmaak is ook een mogelijke service. Verder kun je zelf beslissen wat er met de spullen gebeurd. De spullen zonder waarde kun je natuurlijk laten weggooien. De spullen die wel waarde hebben, kun je ook naar je eigen huis laten brengen. Ook kunnen ze tijdelijk voor je worden opgeslagen als dit nodig is. Als laatste optie kunnen ze ook nog naar de kringloop worden gebracht tenzij het bedrijf de spullen wilt overnemen.

 

Wat doet het bedrijf?

Het bedrijf gaat natuurlijk het huis leeg halen, maar wat houdt dit nu precies in? Als eerste zullen ze alle vieze en/of beschadigde spullen verwijderen zodat ze een veilige werkomgevingen hebben. Daarna gaan ze eerst alle spullen zonder waarde uit het huis halen. Deze worden vervolgens weggegooid. Voor de spullen die wel waarde hebben kun je zelf aangeven wat er moet gebeuren. Vervolgens als het huis leeg is, wordt het minimaal bezemschoon achtergelaten. Ook kun je ervoor kiezen om het huis grondiger te laten reinigen.

 

Huis leeg laten halen

Wil je een huis leeghalen na overlijden? Dan zul je wel contact moet opnemen met een bedrijf dat zich specialiseert in ontruimingen. Dit bedrijf zal je niet meteen een prijs kunnen geven omdat ze eerste moeten weten hoe groot het huis is en de staat van het huis zien. Hiervoor zullen ze eerst waarschijnlijk even langskomen om de situatie te bekijken. Als ze dit gedaan hebben, komen ze later weer terug met de benodigde mensen en spullen om het huis leeg te halen en schoon te maken.

Gerelateerd

Recent