Plezier in de slaapkamer

Als er iets is wat leuk is in huis is het wel het plezier dat we kunnen beleven met onze geliefde in de slaapkamer. En nee, dan heb ik het niet over het lezen van een boek of het kijken van een film. Ik heb het over de liefde bedrijven, laten we het zo maar gewoon noemen. In deze blog vertel ik je hoe je dat plezier erin houdt. Lees je mee?

Een liefdevolle partner

Allereerst is het belangrijk om te vrijen met iemand die je aardig vindt en die je vertrouwt. Als dat niet zo is, kan je het als een nare ervaring beschouwen want er kan dan een hoop misgaan. Omdat je elkaar niet zo goed kent of je niet op je gemak voelt, kunnen jullie over elkaars grenzen gaan. Met een liefdevolle partner, dat hoeft niet persé je geliefde te zijn, kan je dingen bespreken en kan je je ontspannen, dat is belangrijk bij seks.

Fijn plekkie

Dan maakt de plek ook nog eens veel uit voor de ervaring. Ik heb het hier wel over seks in de slaapkamer maar er zijn natuurlijk ook heel veel andere plekken waar je de daad kan doen. Toch gaat de voorkeur van de meeste mensen uit naar de slaapkamer en dan vooral het bed. Dat is niet zo gek want hier liggen we het meest comfortabel. Zorg dat de boel lekker schoon is en dat je het na afloop ook opruimt, dan hoef je niet om de rommel heen te seksen. Dat zou je toch een beetje uit de mood kunnen halen.

Een speeltje hier en daar

Vroeger was de seks heel standaard en recht toe, recht aan. Maar tegenwoordig vinden we het steeds normaler om een experimentje uit te voeren, zo nu en dan. Vaak gebeurt dit in de vorm van het gebruik van speeltjes in de slaapkamer. Dit kan voor spanning zorgen en ook voor meer genot, voor zowel hem als haar. Voor je een speeltje introduceert, is het belangrijk om er met je partner over te praten. Consent is het allerbelangrijkste!

De juiste bescherming

Als laatste heb je voor een plezierige tijd ook de juiste bescherming nodig zodat je na afloop ook ontspannen en blij terug kan kijken op de ervaring. Voor iedereen is andere bescherming prettig. Heb je een groter geslacht dan moet je kijken welke maat condoom je bijvoorbeeld nodig hebt omdat niet alles past. Een My Size condoom is in verschillende maten te verkrijgen. Handig dus als je niet binnen het standaardmaatje valt!

Gerelateerd

Recent