Een mini kerstpakket is een leuke attentie

Volgende maand is het alweer zo ver: Kerst! Het is dus nu echt wel tijd om eens na te denken over de pakketten die je aan je personeel, medewerkers en zakelijke connecties wilt gaan geven. Je hoeft echt niet altijd maar groots uit te pakken, een mini kerstpakket is minstens zo leuk. Het gaat immers om het idee, om de verrassing. Het kan zijn dat je al jaren flinke kerstpakketten uitdeelt, maar dat dat financieel, na een moeilijk corona-jaar, nu niet kan. Je kunt er dan voor kiezen om helemaal niets te geven, maar is dat echt leuk? Je medewerkers hebben, ondanks het zware jaar, toch enorme inzet getoond en hebben dus zeker wel een presentje verdiend.

Spreek je waardering uit met een mini kerstpakket

Het gaat om het gebaar en dus zullen je medewerkers het zeer waarderen als je toch een kerstpakket geeft, de komende kerstperiode. En dat hoeft echt niet duur te zijn. Al vanaf € 9,95 per stuk heb je een hartstikke leuk mini kerstpakket dat er schitterend uitziet. Je geeft dan écht een mooi cadeau, zonder dat het je al te veel geld kost. Je kunt, als je dat wilt, ook zelf een kerstpakket samenstellen uit verschillende losse onderdelen. Je kunt hiervoor het best een afspraak maken en dan samen met een van de medewerkers op zoek gaan naar de ingrediënten die passen bij jouw medewerkers.

Het is niet verplicht om een kerstpakket te geven

Voor veel bedrijfseigenaren voelt het als een verplichting om ieder jaar weer flink uit te pakken met een enorm kerstpakket. Maar wat nu als het nu financieel niet gaat? Dan hoef je je, officieel, heus niet te verantwoorden naar je medewerkers. Toch kan het zijn dat je medewerkers niet eens zoveel waarde hechten aan een groot kerstpakket, zij willen de waardering die je voor ze hebt voelen. En dat gaat ook prima met een mini kerstpakket. Je toont je waardering en je medewerkers zullen dat zeker waarderen!

Bestel nu en heb de pakketten op tijd in huis

Om er zeker van te zijn dat het mini kerstpakket op tijd binnen is, zodat je het op tijd kunt uitdelen, is het belangrijk dat je nu niet meer te lang wacht met bestellen. Wanneer je nu een mini kerstpakket bestelt voor je medewerkers is er nog genoeg keuze en zijn er nog voldoende kerstpakketten op voorraad. Wacht je te lang? Dan kan het zomaar zijn dat je achter het net vist!

Gerelateerd

Recent