Zo kiest u het beste koelsysteem voor uw horeca onderneming

Het beste koelsysteem voor uw horeca zaak

U kijkt misschien naar keukenapparatuur als u zich opmaakt om een klein café of restaurant in uw buurt te exploiteren. Op basis van uw gekozen thema, verwachte doorvoer en bedrijfsplan, moet u ervoor zorgen dat u de juiste apparatuur krijgt. U moet er ook voor zorgen dat het voedsel in eersteklas conditie blijft terwijl het wacht om bereid te worden. Bijgevolg zal uw koelkast een van de meest cruciale apparaten zijn, maar u moet niet het eerste kopen dat u ziet. Als alternatief, bepaal uw exacte behoeften en controleer of de functies van uw apparatuur geschikt zijn. Welke overwegingen moet u maken bij het plannen?

Weergavepunt

Overweeg eerst of u één of meer koelkasten nodig hebt. U kunt kiezen voor een compactere, klantgerichte versie die op display is gericht. Dit ontwerp zal bijna altijd een glazen deur bevatten, en u kunt bederfelijke waren uitstallen om impulsaankopen aan te moedigen.

Werkpaard

Voor de back-end hebt u echter iets nodig dat steviger is en meer is gebouwd als werkpaard dan als verkoopinstrument. Om een product te kiezen dat het beste bij uw bedrijf past, moet u eerst de classificatie van het product vaststellen.

Aanvaardbare classificatie

Misschien bent u zich hier niet van bewust, maar commerciële koelkasten hebben vaak klimaatclassificaties om te bepalen hoe goed ze zullen werken bij een bepaalde omgevingstemperatuur. Dit maakt niet zoveel uit als uw bedrijf gespecialiseerd is in salades of andere "zachte" artikelen, maar als uw keuken naar verwachting echt heet wordt, hebt u waarschijnlijk een koelkast nodig met een tropische klimaatclassificatie.

Prestatiebeoordelingen

Zorg ervoor dat de koelkast die u aanschaft een hoge energie-efficiëntie heeft. Dit is cruciaal om u te helpen uw totale kosten en het milieu te verlagen. Door de superieure isolatie van deze machines zijn uw eten en drinken beter beschermd.

Terugkerend onderhoud

De meeste moderne koelkasten van hoge kwaliteit hebben een automatisch ontdooisysteem. Zorg ervoor dat u een dergelijk model kiest, omdat het kan helpen om slijtage te minimaliseren. U hoeft niet zo vaak alles uit te zetten om te ontdooien, en bedenk dat u een reservekoelkast of tijdelijke koelbox bij de hand moet hebben om alles koel te houden terwijl u werkt.

Buitengewone kwaliteiten

De huidige commerciële koelkasten worden geleverd met een heleboel extra functies, waarvan sommige al dan niet geschikt zijn voor uw behoeften. Als u met uw leverancier praat, zal hij u door alle alternatieven leiden.

Een horeca koelkast kopen

Als u enthousiast bent geworden om een horeca koelkast aan te schaffen na het lezen van deze blogpost, kijk dan eens naar deze horeca koelkast bij XXLhoreca.com

Gerelateerd

Recent