De plantenbakken van Capi Europe zijn schittterend!

Mooie goedgevulde plantenbakken zien er direct goed uit. Ze geven je tuin een ander aanzicht en zorgen ervoor dat ook insecten je tuin goed weten te vinden. Bijen en vlinders zijn gek op bloemen en dat is altijd weer een bijzonder gezicht. Maar welke plantenbakken kies je? Ga je weer voor de standaard zware, stenen potten of kies je nu een keer voor totaal iets anders. De plantenbakken van Capi Europe zijn weer eens iets heel anders. Met bakken van Capi Europe zit je altijd goed. Ze zijn er in verschillende maten en modellen en ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er is dus altijd een Capi Europe bak voor jou!

Laat je plantenbak van Capi Europe gerust buiten staan

Deze plantenbakken zijn namelijk bestand tegen welke weersomstandigheden dan ook. Ze zullen niet kapot vriezen en ook de wortels van je planten blijven, door het bijzondere materiaal, goed beschermd. Je kunt eventueel de bovenkant van de pot nog afdekken met stro of plastic om te voorkomen dat er vanaf boven ijs in komt. Wil je de bakken wel perse naar binnen hebben voor de winter? Dan zul je merken dat het maar weinig moeite kost om ze te tillen. Ze zijn gemaakt van polyester en dat weegt bijna niets. In de zomer hoef je er, zelfs in de volle zon, niet bang voor te zijn dat het materiaal zal verkleuren. De plantenbakken en potten van Capi Europe staan garant voor jarenlang plezier.

Duurzaam en lokaal geproduceerd

Deze plantenbakken worden dan gemaakt van polyester, dat wil niet zeggen dat ze niet duurzaam zijn. Doordat gebruik wordt gemaakt van rotatiegieten zijn er bijna geen restanten en wordt ruim 80% van de energie tijdens de productie bespaard.. Capi Europe is ook duurzaam omdat de producten in Nederland worden gemaakt. Ze hoeven dus geen wereldreis af te leggen voor ze bij jou in de tuin komen te staan. Het is nu aan jou. Welke plantenbakken of potten vind jij het mooist? Weet je al wat je er in gaat zetten?

Meten is weten

Wat heel handig is aan deze webshop is dat alle afmetingen er goed bij vermeld staan. Je kunt dus thuis meten en passen en zo de perfecte plantenbak of pot voor in jouw tuin vinden. Precies de goede maat en precies de goede kleur. Wat wil je nog meer? Deze plantenbakken en potten zijn trouwens ook prima in huis te gebruiken. Neem gewoon eens een kijkje op de site. Wat is jouw favoriet?

Gerelateerd

Recent