De recente opleving van Ripple

Je hebt waarschijnlijk gehoord van Bitcoin en Ethereum, twee zeer snel stijgende crypro valutas die de laatste tijd in het nieuws zijn gekomen. Als je echter niet bekend bent met Ripple, dan is nu het moment. Wat is de Ripple? Ripple is een bedrijf dat een betalingssysteem aanbiedt via zijn betalingsnetwerk dat bekend staat als Ripple (ook wel RippleNet genoemd). In tegenstelling tot veel andere cryptomunten die alleen voorzien in peer-to-peer monetaire behoeften, is Ripple ontworpen om snel financiële instellingen, betalingsdienstaanbieders en zelfs virtuele uitwisselingen van activa met elkaar te verbinden, waardoor realtime afwikkelingstransacties mogelijk zijn. Als je op zoek bent naar een nieuwe en innovatieve manier om geld over internet te versturen, dan is Ripple zeker iets om over na te denken.

Ripple prijzen

Als je naar de Ripple koers kijkt, zie je dat deze de afgelopen maanden verschillende keren is gestegen, wat duidt op een toename in populariteit. Het is vanwege deze populariteit dat je jezelf misschien afvraagt ​​wat tot de prijspiek heeft geleid. De populariteit komt voort uit het vermogen van Ripple om te werken als een protocol voor geldoverdracht zonder franjes, waardoor gebruikers geld van de ene plek naar de andere kunnen verzenden. Naast een beleggingsmiddel heeft Ripple dus echt een functie voor de gebruiker.

Ripple betalingen

Dit brengt ons bij het tweede aspect van Ripple waar veel mensen in geïnteresseerd zijn. Het betalingssysteem werkt zonder een gecentraliseerd systeem. In plaats daarvan gebruikt Ripple een set databasetabellen op internet die elk hun eigen “kopie” hebben. Als een klant dus een transactie-verzoek naar een validator stuurt, wordt het door dit netwerk van databases geleid totdat het een validator bereikt die het vervolgens als referentiepunt voor een transactie kan gebruiken.

Ripple prijsstijging

Zoals eerder vermeld, is de prijs van Ripple de afgelopen maand gestegen naarmate meer mensen het gingen gebruiken. Maar hoe bereikte het de hoge prijs die het de afgelopen maanden heeft? Veel handelaren hebben talloze Ripple crypto gekocht. Ripple heeft hierdoor in deze periode het hoogste punt in tijden kunnen bereiken. Door deze stijging blijven de meeste handelaren vasthouden aan hun gekochte Ripple. Als gevolg hiervan, komen er meer handelaren doordat de prijs piekte. Hierdoor blijft een prijs stijgen. Dit uiteraard tot mensen besluiten hun winst te pakken en Ripple te verkopen.

Wanneer ga je instappen?

Ongeacht welke factoren hebben bijgedragen aan de recente opkomst van Ripple, het goede nieuws is dat er weer een cryptomunt bij is die serieus wordt genomen. Voor degenen die nog steeds twijfelen, is goed onderzoek het beste wat je kan doen. Dit gaat je een realistisch beeld geven van wat de kansen zijn voor het investeren in crypto zoals Ripple.

Gerelateerd

Recent