Dit zegt jouw sterrenbeeld over jou

Het kan een erg prettig gevoel zijn om eens nieuwe inzichten te krijgen, bijvoorbeeld door opmerkingen van andere mensen, door boeken of door buiten je comfortzone te treden. Zelf was ik al een tijdje bezig met zelfontwikkeling in de vorm van mediteren en veel lezen, maar ik was op zoek naar meer. Ik was op zoek naar antwoorden op vragen waarvan ik zelf niet eens wist dat die vragen nu eigenlijk waren. Het ging in ieder geval over de toekomst en het verleden, en stiekem ook over de liefde. Toen ik een paragnostenchat bezocht ben ik tot veel nieuwe inzichten gekomen die mij sturing hebben geboden. Een paragnost is iemand die contact legt met bijvoorbeeld geesten, engelen, lichtmeesters, natuurwezens en meer. Ben jij nu ook op zoek naar nieuwe inzichten of antwoorden? Dan zou ik je een bezoek aan een paragnost zeer aanraden. Maar mocht je dit nu allemaal iets te zweverig vinden, dan kunnen de sterrenbeelden je ook al een eind op weg helpen.

 

Lucht sterrenbeelden

De sterrenbeelden Tweelingen, Weegschaal en Waterman zijn de luchttekens en zijn meestal zeer communicatief en sociaal. Vaak proberen zij alles altijd logisch te begrijpen en zekerheid te krijgen door te weten of iets wel of niet klopt. Zij zoeken erg naar het “waarom”. Luchttekens zijn vrij mentaal en logisch gericht en kunnen moeilijk omgaan met emoties.

 

Vuur sterrenbeelden

Onder de vuurtekens vallen de Ram, Leeuw en Boogschutter. Zij zijn enthousiast, hebben diep geloof in zichzelf en houden ervan om zichzelf op de voorgrond te plaatsen. Vuurtekens hebben weinig oog voor wat hen concreet omgeeft, maar zien sneller de grote lijn. Zij ervaren zekerheid wanneer zij ruimte en mogelijkheden zien. Routine en beperking van de bewegingsruimte zijn boosdoeners voor vuurtekens.

 

Aarde sterrenbeelden

De sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok zijn de aardetekens. Zij zijn vaak praktisch en voorzichtig en gefocust op de materiële wereld. Ze staan met beide benen op de grond. Door te oriënteren op alles wat met de zintuigen waarneembaar is krijgen aardetekens zekerheid. Daardoor hebben zij goed oog voor kleuren, vormen en verhoudingen. Aardetekens moeten altijd wennen aan nieuwe dingen. Deze moeten namelijk eerst een vaste plaats krijgen in hun leven.

 

Water sterrenbeelden

Onder de watertekens vallen de Kreeft, Schorpioen en Vissen. Zij neigen naar emotie en gevoeligheid, waardoor zij betrokken zijn en zich gemakkelijk kunnen inleven. Watertekens kunnen dingen goed aanvoelen, maar hebben moeite om dit vervolgens logisch uit te leggen. Iets voelt goed of niet goed en zodra zij dit een plaats kunnen geven kunnen zij verder. Ook als dat gevoel slecht is, omdat watertekens op basis van hun gevoelsoriëntatie weet waar zij staan en het een plek kunnen geven.

Gerelateerd

Recent