Een auto huren Amsterdam op ieder gewenst moment

We weten allemaal dat het een grote ellende is om in Amsterdam aan een parkeerplek te komen. Als je een eigen auto hebt, dan kan het zomaar zijn dat je een aantal jaren moet wachten voor je een parkeervergunning krijgt. Tot die tijd moet je iedere keer op tijd de (digitale) parkeermeter bijvullen. Ben je nét te laat? Dan heb je als snel een dkke bekeuring te pakken. Dat moet dus anders kunnen. Een auto huren Amsterdam kan de beste oplossing zijn. Je hoeft dan niet met het openbaar vervoer naar een verhuurbedrijf, met auto huren Amsterdam staat er altijd een Greenwheels-auto in de buurt.

Geen gedoe met parkeren met auto huren Amsterdam

Wanneer je gebruik maakt van een pool auto van Greenwheels, dan hoef je je geen zorgen te maken over een parkeerplek. Wanneer je kiest voor auto huren Amsterdam zijn de plekken inbegrepen. Je regelt online, via de app, een auto. Dan loop je gemakkelijk vanuit je huis naar deze auto toe. Met de app open je de auto en dan volg je de gebruiksaanwijzing. Je kunt dan op weg gaan. Ben je weer terug? Dan zet je de auto op dezelfde plek. Zo kan de volgende automobilist gebruik maken van dezelfde auto. Het is een fijn systeem en het levert een enorme besparing op.

Greenwheels levert een besparing op voor het milieu

Het delen van een auto zorgt voor veel minder auto's in (de binnenstad van) Amsterdam. Eén pool auto kan ervoor zorgen dat er heel veel minder auto's in de stad nodig zijn. Zo zorgen alle gebruikers samen ervoor dat de uitstoot in de stad een stuk minder wordt. Greenwheels heeft verschillende auto's, van verschillende merken en in verschillende uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een volledig elektrische auto of voor een bestelauto. Het is maar net wat jij nodig hebt. Heb je de volgende keer een andere auto nodig? Dan is dat, natuurlijk, geen probleem.

Hoe zit dat met de brandstof?

Iedere auto heeft brandstof nodig: of dit nu gaat om benzine of elektriciteit. Je bent verplicht de auto te tanken als de meter onder een kwart vol komt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten van een tank benzine. Bij Greenwheels zijn de brandstofkosten inbegrepen bij de huurprijs. In iedere Greenwheels auto is een tankpas aanwezig. Met deze pas kun je tanken, de tankinstructies staan in de app, maar ook achter de tankdop. Zo grijp je nooit mis en kun je altijd je weg vervolgen.

Gerelateerd

Recent