Een zomerpakket online bestellen: alvast klaar voor de zomer

Hoe leuk is het om je medewerkers zo nu en dan eens te verrassen met een cadeautje? Natuurlijk, we hebben net Sinterklaas en Kerst achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat het daarbij moet stoppen. Je bedrijf heeft het de afgelopen periode waarschijnlijk zwaar gehad en je medewerkers hebben het persoonlijk ook niet gemakkelijk gehad. Ze kunnen wel een opkikker gebruiken. Je kunt een leuk borrelpakket samenstellen en een alternatieve vrijdagmiddag-borrel organiseren. Dat is al een heel leuk idee. Maar je kunt meer doen. Zo staat Pasen voor de deur en vlak daarna is het alweer zomer. Een zomerpakket online bestellen is dan weer een briljant plan.

Een zomerpakket online bestellen is een leuk plan

Want wie houdt er nu niet van de zomer en wie kijkt er nu niet naar uit? Al je medewerkers zijn inmiddels wel toe aan een break van het thuiswerken. En hoe kun je die break beter voor elkaar krijgen dan je medewerkers naar buiten te sturen. En dan niet zomer naar buiten, maar lekker actief naar buiten. Met een strandbal of een frisbee. En dan natuurlijk iets lekkers erbij. Je kunt dan een zomerpakket online bestellen met wat chips en frisdrank of een uitgebreid zomerpakket met meerdere strandspelletjes en blikjes frisdrank. Het spreekt voor zich dat het zomerpakket wordt verpakt in een mooie strandtas.

Een strandtas komt altijd van pas

Een mooie, stevige strandtas is altijd een handig item. Of je er nu je zwemspullen in vervoert en je kleding in opbergt als je gaat zwemmen of dat je deze tas gebruikt om je picknick in te vervoeren, een strandtas is altijd handig. Door de lange hengsels kun je de tas gemakkelijk dragen en is er voldoende ruimte om veel spullen in mee te nemen. Het is ook mogelijk om een zomerpakket in een koeltas of een rugtas te bestellen.

Personaliseer de verpakking

Of je nu kiest voor een strandtas, een koeltas of een rugtas, er is altijd de mogelijkheid om de tas te personaliseren. Je kunt het logo van je bedrijf erop laten drukken of misschien wel een gevleugelde uitspraak van een van de medewerkers. Zo geef je echt een uniek item waar veel gebruik van gemaakt zal worden. Hou er wel rekening mee dat alle spullen op voorraad zijn en snel geleverd kunnen worden, maar dat het wat extra tijd kost om de tas, welke dan ook, te laten personaliseren. Maar dat geeft niets, het duurt nog even voor het echt gaat zomeren!

Gerelateerd

Recent