Gebruik goed en professioneel materiaal

Een goede waterleiding aanleggen is een vak apart. Jij als loodgieter en vakman weet dat waarschijnlijk als geen ander. Klanten stellen hoge eisen en het werk moet in een keer goed gebeuren. De vraag naar professionele vakmensen s groot. Huizen en kantoren schieten uit de grond als paddenstoelen en bedrijven zijn naarstig opzoek naar goede loodgieters. Waarschijnlijk heb je zelf inmiddels ook wachttijden voor de klanten. Door al het werk kun je de vraag bijna niet meer aan. Voor een professional is goed materiaal ook belangrijk. Materiaal van slechte kwaliteit kan voor allerlei ernstige problemen zorgen dus je zorgt dat je goede gereedschappen en bouw materialen in huis hebt. Maar waar vindt je goed materiaal? Een goede keuze is Wildkamp. Hieronder lees je waarom.

Wildkamp, een familiebedrijf

In 1972 start Jan de Wilde in Overijssel met Wildkamp. Het bedrijf levert buizen, hulpstukken en bronfilters en groeit al snel door naar een tweede filiaal. In de loop der jaren komen er steeds meer filialen bij. In eerste instantie richt Wildkamp zich op de agrarische sector maar al snel gaat het bedrijf ook leveren aan andere professionals zoals hoveniers, kwekerijen, installateurs en bouwbedrijven. Ook ZZP-ers weten steeds meer hu weg naar Wildkamp te vinden. In 1999 neemt de zoon van Jan de Wilde het bedrijf over en groeit het verder. Het is nu een groothandel voor technische producten, maar daarnaast is Wildkamp graag ook businesspartner en innovator. Ze denken mee en helpen de techniek steeds verder te ontwikkelen. Geen wonder dat ook jij hier de juiste producten voor je bedrijf zult vinden.

Tyleen leidingen en koppelingen

Bij Wildkamp vind jij het kwalitatieve uitstekende materiaal dat je nodig hebt voor het aanleggen van een professionele waterleiding. Denk bijvoorbeeld aan tyleen leidingen en koppelingen. Maar ook knelkoppelingen, om waterleidingbuizen aan elkaar te maken vind je bij Wildkamp. De meeste knelkoppelingen van Wildkamp hebben een KIWA of Gastec QA keurmerk waardoor je ze ook kan gebruiken voor drinkwaterleiding systemen en gasleidingsystemen. Het uiterst efficiënte distributiecentrum van Wildkamp zorgt ervoor dat je het materiaal snel in je bezit hebt. Bovendien kan het bedrijf je zo nodig voorzien van advies en tips bij allerlei technische vraagstukken. Als echte vakman vindt je bij dit bedrijf alles wat je nodig hebt. Dus ben je nog opzoek naar goed en deugdelijke materiaal, kijk dan eens even bij Wildkamp rond. Hier vind je alles wat de professional maar kan wensen.

Gerelateerd

Recent