Op deze manier houd je je huis schoon

Het is belangrijk om een deurmat in huis te hebben, omdat hij de overgang is tussen buiten en binnen. Het houdt niet alleen je huis netjes, een mat kan ook heel erg stijlvol zijn en een waardevolle toevoeging aan je interieur. Er zijn verschillende soorten matten, zo heb je een binnenmat, een droogloopmat, een schoonloopmat en een buitenmat. Alle matten zijn voorzien van kwaliteit en kunnen helemaal aangepast worden op jouw stijl. De matten voelen erg aangenaam en het schoenen afvegen lukt vlekkeloos. Het vuil wordt vakkundig geabsorbeerd in de mat.

Soorten matten

Waarom zijn er eigenlijk verschillen de soorten matten? Dat komt, omdat er voor elke manier van afvegen wel een mat bestaat. Zo is een binnenmat uitstekend in gebuikt voor praktische doeleinden, zoals het schoonvegen van je schoen. Het is meteen een mooie binnenkomer bij de voordeur of achterdeur. Je veegt je voeten of schoenen droog en je huis wordt op deze manier niet vies. Een schoonloopmat wordt gebruikt voor het weghalen van vuil op je schoenen. Ook neemt deze schoonloopmaat moeiteloos vocht mee. De stugge vezels werken als borstels die over het schoenprofiel wrijven. Het vuil en vocht komen hierbij los en blijven achter in de mat.

In sommige situaties is het slim om vuil buiten al van de schoenen te verwijderen. Dit kan bijvoorbeeld zijn na een lange wandeling in het bos met de hond. Met een robuuste buitenmat zorg je ervoor dat het binnen schoon blijft. Een mat kan ook zeker een mooie toevoeging zijn in je interieur. Kies je liever voor een zwarte deurmat, of juist een stoere rode deurmat? Ze zijn er in allerlei verschillende soorten kleuren en maten.

Echte Nederlandse kwaliteit

Er bestaat geen betere kwaliteit, dan de échte Nederlandse kwaliteit. Met 100% maatwerk, word je ervan gegarandeerd dat je de mat ontvangt die het best bij jou past. Met de goede service erbij worden al jouw vragen behandeld en krijg je de ondersteuning die je verdient. Een mat retourneren? Geen probleem. Ontvang een proefstaaltje om echt te kunnen kijken welke mat goed op de vloer past. De matten kunnen op de millimeter op maat worden gesneden, zodat je niet afhankelijk bent van de standaardmaten die wellicht niet passen. Binnen heel Nederland geldt een gratis verzending. Bij Mattador vind je de juiste mat, die op maat gemaakt is en gepersonaliseerd kan worden. Het is niet heel anders dan een driedelig pak uitkiezen, het is een driedelig pak voor je vloer.

Gerelateerd

Recent