Transport op tijd bij de klant in Den Haag

Zonder transport zijn we nergens. Van kleine pakketjes tot grote pallets, dagelijks worden deze door heel het land bezorgd. Op meest lastige bereikbare plekken komt al dit transport goed terecht. Daar gaat vaak wel heel wat aan vooraf en daar komt veel samenwerking bij kijken. Ook in de steden is transport zeer belangrijk. Het is in de drukke binnenstad soms lastig om te komen en soms mag je er ook helemaal niet komen. Uiteindelijk draait het erom dat het product van A naar B gaat en de klant blij is. Welke barrières zijn er en hoe zorg je ervoor dat het product op tijd in Den Haag is?

Milieuzones

We willen allemaal een schonere aarde en daarmee ook schonere steden. Om die reden zijn er voornamelijk in steden milieuzones. Dit zijn plekken waar oude bestelauto’s en vrachtwagens die op diesel rijden niet mogen komen. Aan de hand van het kenteken kan gecontroleerd worden of de auto de milieuzone in mag of niet. Dit kan aan de hand van een kentekencheck. Het is logisch dat je niet van de ene op de andere dag al je auto’s vernieuwd hebt en nog met een aantal oude diesels rijdt. Hierdoor kom je soms niet op alle afleveradressen.

Een andere reden dat je liever Den Haag niet ingaat kan zijn dat je alleen maar hele grote vrachtwagens hebt of dat je verder weinig te leveren hebt in de binnenstad. Het is dan flink zonde van je tijd en moeite om je levering koste wat het kost op de locatie te krijgen.

Hubbel

Gelukkig zijn er voor veel problemen oplossingen. Dit is voor bovenstaande problemen ook zeker het geval. Wil je of kun je met je auto niet de binnenstad van Den Haag in? Dan ben je bij Hubbel den haag aan het juiste adres. Ook als je even je lading kwijt moet en deze de volgende dag of een paar uur later wel wil afleveren in Den Haag dan kan Hubbel je hier ook zeker mee helpen. Hubbel levert namelijk alle producten die je maar wilt in Den Haag. De locatie ligt tien minuten van de A4 en aan de N211. Hierdoor kun je je lading snel lossen bij Hubbel en kan je daarna weer snel door. Ook voor cross docking ben je bij hen aan het juiste adres. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken dat je spullen te laat komen bij de klant. Vanaf nu zijn deze altijd op tijd bij het juiste adres.

Gerelateerd

Recent