Wat zijn duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen zijn gordijnen die meerdere banen bevatten die elkaar overlappen, hierdoor wordt er een mooi gefilterde lichtinval gecreëerd. Een duo rolgordijn op maat geeft een mooie balans tussen mooi en functionaliteit. Met een duo rolgordijn bepaal en creëer je zelf hoeveel licht er door het gordijn mag schijnen en hoeveel privacy je op dat moment wilt hebben. Daarnaast is een duo rolgordijn ook een mooie toevoeging aan het interieur. Het speelse effect van de bewegende banen zorgen voor een uniek uiterlijk in jouw interieur. Duo rolgordijnen komen in verschillende kleuren en soorten transparanties, hierdoor past een duo rolgordijn in elk interieur.

Verschillende types duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen komen daarnaast ook in diverse types. Zo is er een basic duo rolgordijn die een standaard breedte en hoogtemaat heeft. Een plus duo rolgordijn is op maat te maken tot een breedte van 177 cm. De premium duo rolgordijn is ook op maat te maken en kan gaan tot een breedte van 270 cm en een hoogte tot een maat van 300 cm. Ben je niet zeker wat je nodig hebt voor je raam en wil je advies van een professional? Dan klinkt gratis advies aan huis zeker goed. Hierbij komen interieurprofessionals langs om te kijken naar jou ramen situatie en laten ze je verschillende opties zien. Zo kom je er gemakkelijk achter waar je aan toe bent en wat je leuk vind. Mocht je een gordijn hebben besteld en de maat is niet goed door een meetfout, dan kan je gebruik maken van een gratis meet verzekering. Fouten maken kan gebeuren en daarom wordt er gezorgd dat je de juiste maat opnieuw ontvangt.

Verschillende opties duo rolgordijnen

De kleuren waar duo rolgordijnen van worden gemaakt zijn divers. Er zijn een hoop lichte en zachte kleuren beschikbaar, maar ook donkere kleuren voor een meer verduisterende gordijn. Ook sfeer is belangrijk, denk hierbij aan het soort materiaal dat je wilt hebben en de look die het materiaal kan geven aan jouw interieur. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten bedieningskoorden beschikbaar.

Rolgordijnen van 180 cm breed

Heb je een rolgordijn 180 cm? Dan zijn er ook voor jou een hoop opties beschikbaar. Naast standaardmaten zijn er ook een hoop rolgordijnen die op maat gemaakt kunnen worden, zo past het gordijn ook bij jou thuis. Ook met een rolgordijn met een maat van 180 cm zijn er tal aan verschillende opties wat betreft stoffen: verduisterend, lichtdoorlatend of transparant. Kijk goed naar wat jou wensen en behoeftes zijn, zo kom je erachter welk rolgordijn de beste optie voor jou is.

Gerelateerd

Recent