Een origineel cadeau! Weekendje weg…

Er is zoveel keuze uit leuke verjaardagscadeaus, maar een weekendje weg is toch echt het mooiste cadeau dat je aan iemand kan geven! Eventjes lekker ertussenuit met elkaar en even afstand nemen van jullie drukke schema of andere stress van het dagelijks leven.

Samen op reis

Samen op reis verstevigt jullie band. Als jullie samen in een perfecte vakantiesfeer zitten, hebben jullie weer eventjes echt de tijd voor elkaar. Dit is ideaal als jullie normaal allebei een drukke agenda hebben en minder tijd voor elkaar hebben. Een weekendje weg is dan ook ideaal om weer eventjes tot rust en nader tot elkaar te komen. Mooie herinneringen ophalen, er worden weer nieuwe herinneringen gemaakt en na de vakantie kunnen jullie het drukke leven en alles daaromheen weer aan. Je zit weer vol met energie!

Romantisch weekend weg als cadeau

Als jij je partner een weekendje weg cadeau doet zeg je hier eigenlijk mee ‘ik weet dat we druk zijn in het dagelijks reilen en zeilen en weinig tijd voor elkaar hebben gehad, daarom verdienen wij samen even rust, liefde en ontspanning’. Je partner zal zich waarschijnlijk zeer gewaardeerd en geliefd voelen door dit romantische gebaar, waar je tevens ook meer moeite voor moet doen dan simpelweg een cadeautje kopen. Het vergt meer planning. Wat gaan we ondernemen? Welke restaurants zijn goed en tevens romantisch? En ga maar door. Deze inspanning alleen al toont jouw liefde voor de ander.

Een weekendje weg met vrienden of familie

Wil jij niet je partner verrassen, maar een goede vriendin, vriend of misschien je vader en moeder? Ook dan is dit natuurlijk een mooi cadeau en tevens een mooie gelegenheid om elkaar weer te zien en weer eens goed bij te praten over het leven van eenieder. Misschien wil jij je moeder en/of vader bedanken voor alles wat ze voor je gedaan hebben of laten zien wat ze voor je betekenen. Misschien wil jij je beste vriend(in) bedanken omdat ze altijd voor je klaar staat in goede en slechte tijden. Hoe leuk is het als jij iemand bedankt met een weekendje weg waarbij jullie beide van kunnen genieten? Bijvoorbeeld lekker een lang weekend shoppen en elke avond afsluiten met een heerlijk diner en een paar cocktails of naar een mooie stad met veel historie en cultuur, en musea bezichtigen of naar een mooie opera of een actieve trip kan ook. Mochten jullie echt samen toe zijn aan rust en ontspanning, is misschien een welness wel de ideale manier om je weekend te besteden. Hoe je het ook wendt of keert, een mooier cadeau dan een weekend weg is er niet naar mijn mening!

Een weekend weg, een origineel cadeau!

Is een familielid jarig en ben je op zoek naar een mooi verjaardagscadeau? Tuurlijk is elk cadeau een cadeau en leuk om te krijgen, maar met een weekendje weg geef je meer dan allen een cadeau!  Trek er samen lekker op uit en de liefde voor elkaar wordt versterkt, banden worden verbeterd en er worden weer herinneringen voor het leven gemaakt. Geniet lekker van familie -en vriendenverhalen en ga vooral leuke dingen ondernemen met elkaar die jullie samen leuk vinden om te doen. Als je dan terugkomt van dat gave weekendje weg, heb je mooi verhalen om te delen en is tevens je relatie met de persoon waar je dit mooie weekend mee gedeeld hebt versterkt, believe me! Ik spreek uit ervaring. Ik ben zelf een weekend weggegaan met mijn vader van 75 jaar en ik heb de mooiste verhalen gehoord uit zijn jeugd (maar ook de mindere), onderwerpen die nooit ter sprake kwamen thuis of in het dagelijks leven. Je kent je vrienden vaker beter dan je ouders is mijn mening, maar door dit cadeau weet ik veel meer over mijn vader en kwam ik erachter, ook gezien zijn leeftijd, dat we meer gemeen hebben met elkaar als persoon. Ik durf nu ook openlijk meer te vragen over de droevige periodes in zijn leven. Een andere setting, rust en samen even genieten heeft mij veel inzicht gegeven in het leven van een ander, in dit geval mijn vader.

Een weekendje weg alleen

Het kan natuurlijk ook zijn dat je zelf even helemaal off-the-grid wilt. Je hoeft natuurlijk niet per se iemand anders een weekendje weg cadeau te doen. Je kunt ook jezelf verwennen met een mooi weekend dat al een tijdje op je bucket-list lijst staat. Van een sportief weekend tot aan ontspannen in een welness, het is allemaal mogelijk. Mocht je dus even niet meer weten wat je dit jaar als cadeau voor een verjaardag of als bedankje wilt geven. Geef dan iemand een mooie herinnering als cadeau. Mocht een weekendje weg niet in het verschiet liggen, kun je altijd een ander mooi verjaardagscadeau uitzoeken.

Gerelateerd

Recent