Zo maak je de verhuizing draaglijk

Een verhuizing kenmerkt zich door de vele stappen die gezet worden en de volgende dag spierpijn. Kortom, het is altijd een hele onderneming, ook al is er sprake van een goede voorbereiding. Hier zijn een paar tips om de verhuizing beter door te komen.

Geef de kamer nummers

En zet deze nummers op de verhuisdozen. Alle handen die meehelpen zijn heel handig, maar wanneer men niet weet waar alle dozen neergezet moeten worden is het alsnog een hele klus om alle dozen in de juiste kamer te krijgen. Als je de dozen aan de kamers koppelt, kan men meteen zien waar de dozen horen. En natuurlijk is het ook handig om daarnaast op te schrijven wat er in de dozen zit. Je begint eigenlijk al met ordenen voordat de verhuizing begint en dit geeft heel veel rust tijdens de verhuizing.

Ervaren verhuizers

Met ervaren verhuizers wordt je heel veel last ontnomen. Vaak hoef je alleen maar aan te sturen. Het niet hoeven tillen heeft echt veel invloed op hoe je een verhuizing ervaart. Het kan voelen als een enorme last, maar wanneer een team goed kan helpen, is het veel makkelijker om ook een beetje te genieten van de dag en voor een aantal belangrijke dingen te tijd te nemen. Ook krijg je de ruimte om al naar je nieuwe huis te gaan om daar al dingen op hun plek neer te zetten. Verhuizen den haag kan dus een stuk soepeler zijn dan je van te voren had gedacht.

Verhuislift

Heb je veel trappen? Of woon je op een te hoge verdieping om bepaalde meubelstukken te tillen? Dan is een verhuislift Rotterdam echt ideaal. Deze kan geleverd worden op de dag dat je het nodig hebt en het scheelt heel veel moeite, vooral wanneer het gaat over grote meubelen. Je kunt verschillende liften huren die geschikt zijn voor meerdere soorten verhuizingen. Zo zal de verhuizing van een kantoorpand erg verschillen van een woning met een paar kinderen.

Noodzakelijke spullen

Het laatste dat je wilt is ’s avonds in het nieuwe huis de meest noodzakelijke spullen niet meer kunnen vinden. Ga er dus maar voor de zekerheid vanuit dat je deze nodig gaat hebben en pak ze apart in zodat je altijd wat spullen bij de hand hebt aan het einde van de dag. Doe alsof je een paar dagen weg gaat, dan weet je zeker dat je de belangrijkste dingen bij de hand hebt om op een rustige manier de dag af te sluiten.

 

Gerelateerd

Recent