Heerlijk zitten thuis

Er is niets lekkerder dan na een lange werkdag thuis op een relax fauteuil neer te ploffen. Bijvoorbeeld met een krantje in de hand of op vrijdagmiddag met een koud biertje of een wijntje. Dan ontspant het lichaam meteen en kun je even bijkomen van de lange werkdag. Er zijn veel verschillende relaxfauteuils. Zo zijn er modellen met twee armleuningen, maar ook modellen zonder armleuningen. Vaak zijn de mooie fauteuils gemaakt van leer. Dit geeft een industriële uitstraling. Ook zijn er dan nog verschillende soorten leer. Zo is er geschuurd leer en gepoetst leer. Het is een beetje afhankelijk van je smaak wat je mooi vindt. Of wat goed staat bij de rest van de inrichting van het huis. Veel van deze relaxfauteuils zitten een beetje onderuitgezakt.

De benen laten rusten

Sommigen hebben er een hocker bij waar je je benen heerlijk op kunt laten rusten. Deze hocker kan op pootjes staan of helemaal massief zijn. De hocker kan in hetzelfde type leer en kleur worden besteld als de fauteuil. Ook zijn er relaxfauteuils waar al een stuk voor de benen aan vastzit. Deze fauteuil kan dan rechtop zitten wanneer het onderste stuk onder de stoel zit. Maar wanneer men meer achterover wil liggen kan het stuk voor de benen omhoog worden geklapt, waardoor de benen daar goed op kunnen rusten. Klinkt toch ideaal voor het thuiskomen na een lange werkdag? Maar waar koop je nu zo’n lekkere relax fauteuil? Tegenwoordig zijn er veel fauteuils online te koop. Het is dus makkelijk om opzoek te gaan op internet zodat je vervolgens een relax fauteuil online kopen kan. Bij de site van Station7 zijn er veel verschillende relax fauteuils te koop. Zij poetsen het buffelleer met de hand, dit zorgt ervoor dat elk product zijn eigen identiteit krijgt. 

Een leren eetkamerbank

Wanneer men het leer wil kunnen voelen of vergelijken met andere meubels in huis kunnen er ook leerstalen aangevraagd worden. Hierdoor is het makkelijker om tussen een aantal verschillende kleuren leer te kiezen. Ook kan dit handig zijn als je meerdere producten koopt en wilt kijken of ze bij elkaar passen. Wanneer men bijvoorbeeld naast de relaxfauteuil ook een leren eetkamerbank gaat kopen, is het belangrijk dat deze een beetje bij elkaar passen. Ook bij Station7 zijn er veel mooie handmatig gepoetste leren eetkamerbanken te vinden. Deze komen vaak voor in twee- en driezitsbanken. Deze meubels kunnen een echte toevoeging aan de inrichting van uw huis zijn.

Gerelateerd

Recent