Visgraat laminaat is tijdloos en stijlvol 

Ben je aan een nieuwe vloerbedekking toe en wil je niet ieder jaar van vloerbekleding te veranderen om niet uit de toon te vallen? Dan is visgraat laminaat zeker iets voor jou. Het patroon van dit soort laminaat is vergelijkbaar met, jawel, een visgraat. Ga je voor visgraat laminaat? Dan hou je best rekening met enkele belangrijke factoren voor je een definitieve beslissing neemt. Visgraat laminaat is meestal gemaakt uit kunststof, vooral PVC. Die bestaat in alle denkbare motieven, patronen en (trendy) kleuren. Er is dus wel altijd een soort visgraat laminaat dat aan je verwachtingen voldoet.

Met visgraat laminaat val je nooit uit de toon

Dat danken we aan het feit dat dit soort laminaat tegelijk tijdloos en toch stijlvol is. Dat maakt dit soort vloerbedekking zo populair. Ze past zowel in klassieke, als in landelijke en in de meest moderne interieurs. Visgraat laminaat is verkrijgbaar in vele patronen. Wanneer je voor visgraat laminaat als vloerbekleding kiest verlies je best ook de afwerking niet uit het oog. De juiste afwerking van een je visgraat vloer is de beste manier om van je nieuwe vloer een echte blikvanger te maken.

Meerdere afwerkingsmogelijkheden

Je hebt inderdaad meerdere mogelijkheden wat de afwerking van je visgraat vloer betreft. Bij de afwerking van dit soort vloerbekleding wordt vaak gekozen voor een decoratieve boord rondom. Een bies of een standaard sluitrand zijn ook veel gekozen manieren om je vloer af te werken. Een band als afwerking een strook over de vloer heen. Een bies of band is gemiddeld één centimeter breed en is gemaakt van hetzelfde materiaal als je vloer. Dit zorgt voor een extra contrast met uw visgraat vloer. En dan is er nog de klassieke standaard sluitrand uit meerdere stroken. Daarbij hebben deze stroken dezelfde afmetingen als de stroken over de vloer.

Je visgraat laminaat zelf leggen of laten leggen?

Je kunt je visgraat laminaat vloerbekleding zelf leggen of hem laten leggen. Laten leggen is uiteraard iets duurder, maar zo ben je zeker dat alles gebeurt volgens het boekje. Ging er toch iets verkeerd, dan kun je altijd terugvallen op je garantieperiode. Dan kost de herstelling je geen eurocent. Het leggen van visgraat laminaat is een nauwkeurig werk. Laat je huidig budget het niet toe om je visgraat parket te laten leggen? Wacht dan nog even tot je voldoende gespaard hebt. Zo ben je zeker van kwaliteitsvol werk.

Gerelateerd

Recent